Over

Chantal Massage & Yoga

 

Ik ben een aantal jaar terug begonnen met yoga omdat ik wat meer rust zocht in mijn hoofd.

De combinatie van spanning en ontspanning vond ik erg prettig, maar ondertussen was ik ook erg benieuwd geworden naar de filosofie achter yoga. Daarom besloot ik de opleiding tot yogadocent te gaan volgen. 

 

Masseren is op mijn pad gekomen, en gelukkig maar! Ik merkte al vrij snel dat ik het 'in de vingers heb' en na een korte cursus te hebben gedaan, besloot ik een opleiding tot masseur te gaan volgen. 

 

Yoga en massage zijn mijns inziens een gouden combinatie. Ik zie yoga oefeningen doen als preventieve zorg voor jezelf: zorgen dat je geen klachten in je lijf ontwikkelt die voortkomen uit spierspanning en een verkeerde houding. Regelmatig een oefening doen kan al zo makkelijk en kan zo veel verschil uitmaken.  Een massage is op haar beurt weer erg heilzaam als ontspannen niet lukt en wanneer klachten niet verdwijnen. 

 

Opleidingen en bijscholingen hebben ervoor gezorgd dat ik beschik over vele technieken die ik in kan zetten. In de massages zal ik inzetten wat nodig is om jou te helpen. 

      Ik help jou namelijk graag met ontspannen en klachtenvrij te worden en om meer aandacht te krijgen voor wat je lichaam nodig heeft.  

 

Opleidingen

 

Bachelor Religiewetenschappen - UvT

Master Geestelijke verzorging - Radboud universiteit 

Alround Hatha yoga docent - Yogacentrum Tilburg

 Klassieke massage - Myos 

 

Bijscholingen

 

Stoelyoga docent - Stoelyoga Nederland

Meditatietradities- Samsara Yogadocentenopleiding

Lomi Lomi massage - Myos

 Myofasciale Triggerpoint Therapie - Myos

Holistic Pulsing - Kiom