FijnLijf Mama

Welkom bij FijnLijf Mama. Voor aanstaande mama's,  nieuwe mama's en vrouwen die al een tijdje mama zijn. Het moederschap is bijzonder, magisch en kan ook behoorlijk pittig zijn. Bij FijnLijf mama mag je weer terug keren naar de basis, namelijk jijzelf. Laat je verzorgen en verwennen. Kom om te herstellen of voor een adempauze. 

 

Het aanbod van FijnLijf Mama wordt rustig aan uitgebreid. 

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschap is prachtig en intens. Er gebeurt ontzettend veel in en met je lijf en geest. Misschien heb je last van je rug, je bekken of je kuiten. Misschien slaap je slechter, of vind je het lastig om rust te vinden in je lijf. Misschien heb je last van je stemming of nemen je hormonen af en toe een loopje met je. Misschien heb je nergens last van. Misschien heb je al een kleintje rondlopen en is het lastiger om tijd voor jezelf te nemen. Juist nu is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Dat doe je waarschijnlijk al. Je let op wat je eet, probeert genoeg te rusten of juist te bewegen. 

 

Wat de reden ook is dat je hier bent aanbeland, welkom lieve mama. De zwangerschapsmassage geeft je de mogelijkheid om stil te staan en je (weer) te verbinden met jezelf en je kindje. Deze bijzondere tijd, maar ook het (opnieuw) mama worden, mag gevierd worden. FijnLijf Mama biedt twee zwangerschapsmassages aan. Deze zijn te boeken na je eerste trimester. 

Zwangerschapsmassage

Een massage van 60 minuten in zijligging. 

Een kopje zwangerschapsthee na afloop. 

 €65

 

Zwangerschapsmassage Extra 

Een voetenbadje.

Een massage in zijligging 

Een kopje zwangerschapsthee na afloop.

€110

(Binnenkort beschikbaar)

 

Mama massage

Deze Mama massage is voor alle moeders. Vrouwen die al langer moeder zijn, vrouwen die net moeder zijn, vrouwen die een miskraam of stilgeboorte hebben gehad en vrouwen met een (onvervulde) kinderwens.  Deze massage is voor jou. Een moment om op te laden, om te voelen, om je bewust te worden van je lijf en je geest. Om emoties te laten gaan, of om gewoon even te zijn en niets te moeten. Alle aandacht gaat naar jou. We staan stil bij je ademhaling en nemen de tijd om je daarmee te verbinden. Samen kijken we naar wat je nodig hebt. Let op: dit is geen kraammassage. Te boeken vanaf 8 weken na je bevalling. 

 

Wanneer kun je deze massage nemen?

* Wanneer je lijf vermoeid aanvoelt, door bijvoorbeeld het vele dragen en tillen van je kindje.

* Wanneer je last hebt van je bovenrug, nek en schouders door het dragen en tillen, maar ook door het voeden van je kindje.  Eventueel kijken we samen naar je houding. 

* Wanneer je 'uit' wil staan voor een moment. 

* Wanneer je nachten onderbroken zijn en je mag opladen. 

* Wanneer je na een miskraam of stilgeboorte positieve aandacht aan je lijf wil geven. 

* Alle redenen waarom jijzelf vindt dat je deze massage nodig hebt. 

 

Je ontvangt

 

* Een voetenbadje. Je kunt tijdens het badje je verhaal doen, of juist kiezen voor stilte.

* Een massage gericht op jouw wensen en behoeftes.

* Een kopje thee na afloop. 

OPENINGSTIJDEN

 

Woensdag: 9-12 uur & 16-19 uur 

Vrijdag: 10-20 uur 

        


NEEM CONTACT OP 

 

FijnLijf Massage

Kardinaal Vaughanstraat 26, Tilburg

06 235 782 93
info@chantaltheunissen.nl

 

SOCIALS 

 

 Volg FijnLijf Massage op instagram voor praktische oefeningen en tips!