massages

Klassieke massage

Een massage waarbij de nadruk kan liggen op ontspanning en/of op het activeren van de spieren. Ideaal als je veel spanning of stijfheid in je lijf ervaart. Jij mag je wensen aangeven, heb je liever een harde of zachte druk? Wil je alleen je rug gemasseerd hebben of ook je benen? Het is aan jou! 

Ontspanningsmassage

Behoefte aan ontspanning? Ga dan voor de ontspanningsmassage. De gebruikte technieken zorgen ervoor dat je in een diepe ontspanningsmodus komt. Niet alleen de handen, ook de armen worden namelijk gebruikt. Dit in combinatie met warme olie, een warme ruimte, en een heerlijke geur, zorgt voor een weldadig gevoel! 

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage werkt kalmerend en ontspannend en is tevens een mooi moment om je met je kindje te verbinden. Je bent welkom na het eerste trimester tot aan het eind van je zwangerschap. De massage is veilig, er worden rustige technieken gebruikt en de druk is laag. Je ligt in zijlig. Ook je buik kan, als je wil, gemasseerd worden. Bovenrug, schouder, nek massage

De bovenrug, schouder, nek massage is gericht op klachten als pijn, spanning en stijfheid in de (boven)rug,- schouder,- en nekspieren. Wist je dat je klachten in dit gebied tegen kunt gaan, door op je houding te letten, maar ook door het doen van oefeningen? Vraag mij daar gerust naar.

Lage rug massage

Pijnklachten in je lage rug kunnen je flink in de weg zitten en zelfs uitstralen naar je billen. Deze massage is gericht om pijn, spanning en stijfheid in het lage rug gebied te verminderen. Je kunt klachten in dit gebied tegengaan, door te letten op je houding, maar ook door het (preventief) doen van oefeningen. 

Holistic Pulsing

Holistic Pulsing is het schudden, pulsen en wiegen van het lichaam. Deze bewegingen kennen we al uit de baarmoeder, waar ze een kalmerend effect op de ongeboren baby hebben, en stimuleren het zenuwstelsel om te ontspannen. Tijdens deze behandeling lig je met je kleding aan op de massage tafel. wanneer masseer ik niet?

* Tijdens het eerste trimester van je zwangerschap

* Bij koorts en infectieziekten

* Bij ernstige vaatziekten

* Bij besmettelijke huidaandoeningen

* Wanneer je behandelingen ondergaat tegen kanker

* Bij ontstekingen en open wonden

* Als je bloedverdunners neemt 

OPENINGSTIJDEN

 

Woensdag: 9-12 uur & 16-19 uur 

Vrijdag: 10-20 uur 

        


NEEM CONTACT OP 

 

FijnLijf Massage

Kardinaal Vaughanstraat 26, Tilburg

06 235 782 93
info@chantaltheunissen.nl

 

SOCIALS 

 

 Volg FijnLijf Massage op instagram voor praktische oefeningen en tips!